Maestro Padel Tjörn anordard kontinuerligt aktiviteter så som AW, Americano, Mexicano och miniturneringar. Följ oss på Facebook för att få med dig kommande aktiviteter!

AW-Padel

Vi annordnar kontinuerligt AW-padel där vi kör roliga padeltävlingar samt hänger i vår lounge med gamla och nya padelvänner. Du är välkommen att avsluta arbetsveckan med padel hos oss på Maestro Padel! 

Håll utkik på Matchi och i våra sociala medier för mer roliga event och kommande AW-padel.

Americano

Padel Americano är idag en av de vanligaste och mest uppskattade spelformerna av padel. Det är ett spelupplägg som är roligt, rättvist och socialt samtidigt som den passar alla spelnivåer och åldrar.

Hur spelar man Americano padel?

Grunden för en Americano är man tävlar individuellt men spelar i par. Lagen lottas ut inför varje match och turneringen är avslutad när alla har spelat mot alla.

Varje match spelas x antal poäng, t.ex 24 poäng. Varje lag servar då 

Varje match spelas om ett visst antal poäng, t.ex. 24 poäng. Varje lag servar i det fallet 4 gånger, sedan går serven över till motståndaren. Varje vunnen boll ger en poäng till det vinnande laget. När man har spelat 24 bollar fyller man i varje lags resultat och detta resultat överförs till den enskilda spelaren.

Exempel: Lag A med spelare 1 och spelare 2 möter lag B med spelare 3 och spelare 4. Om lag A vinner med 17-15 får spelare 1 och spelare 2 17 poäng vardera och spelare 3 och spelare 4 får 15 poäng vardera.

Americano är en rolig och uppskattad träning- och tävlingsform inom padeln!

Mexicano

Mexicano padel kan beskrivas som en kombination av Americano och vinnarbana.

Mexicano fungerar på så sätt att ett spelschema skapas där matcherna skall bli så jämna som möjligt. Poängräkningen görs på samma sätt som vid Americano där man oftast räknar till 32 poäng.

När en spelomgång är klar går man vidare till en ny match med nya spelare. Den första omgången slumpas men men efter andra matchen möter du ett nytt lag baserat på hur du stigit eller sjunkit i tabellen. Detta gör att du efter varje match får möta spelare som är mer jämn med dig. Över tid kommer alltså matcherna att bli jämnare och jämnare! 

Det finns även flera bra appar för att styra din Mexicano! Sök gärna på App-store / Google Play eller kontakta oss för tips.

Miniturnering

Vi på Maestro Padel Tjörn annordnar kontinuerligt miniturneringar för alla åldrar och nivåer. 

Önskar du att boka hallen för en turnering med kompisarna, kollegorna eller familjen är du välkommen att ta kontakt så hjälper vi dig gärna! 

Du kan också följa oss på Matchi eller Facebook för att se när vi håller i nästa turnering!

Våra partners

Maestro padel tjörn

Padel när det är som bäst

Hallen är öppen alla dagar i veckan från 05.00 till 24.00 och bana bokas enkelt via Matchi. Efter att du genomfört en bokning får du en kod för att komma in i hallen. 

Har du några frågor eller behöver hjälp med något är du välkommen att kontakta oss! Välkommen till padel på Tjörn!

Hitta hit

Maestro Padel Tjörn

Hjältebyvägen 6
47172, Hjälteby

Kontaktinformation

info@maestropadel.se
Du kan också skriva till oss på Facebook